Cata sensorial con pescadeRías (Salimat 2016). Resultados.

Como recordarás, xa comentamos anteriormente a participación de TasteLab na cata sensorial que se realizou co gallo do  II Encontro de Gastrobloggers Salimat Abanca. O selo pescadeRías, ¿de onde se non? puxo o excelente produto e Kike Piñeiro (A Horta do Obradoiro) preparou os pratos de xeito maxistral.

+info do evento nas seguintes ligazóns:

Evaluación sensorial con gastrobloggers. TasteLab y PescadeRías en Salimat 2016

“PescadeRías: o Mar Marca”, Salimat 2016

Hoxe, queremos presentar os resultados que obtiveron a navalla de Cangas, o choco de Redondela e o xurelo de Fisterra. Pódense consultar na Newsletter de pescadeRías do mes de xullo (aquí). Ou premendo na seguinte ligazón: informe completo cata sensorial.

Unha vez máis, desde TasteLab queremos recoñecer o labor tan importante que fan selos de calidade, como pescadeRías, na recuperación e divulgación de productos galegos de indiscutibe calidade, como demostran estes resultados.

Compartir el post

Entradas relacionadas

NUEVAS JUNTA EN AEPAS

Desde TasteLab queremos felicitar a la nueva junta de AEPAS, y en especial a nuestra CEO Maruxa Quiroga, que formara parte de la Directiva. AEPAS es la asociación de profesionales de las ciencias sensoriales y del consumidor para contribuir al progreso, aplicación y difusión de las ciencias sensoriales.

Read More

POSITIONED AT THE TOP IN CAPTERRA

We are celebrating! It’s always an honour to be recognized for your work, but even more  if it is Capterra who does it. Capterra is an international leading software recommendation system who categorizes softwares and scores them on different aspects such as ease of use, customer service, value for money

Read More

SOMOS LA PRIMERA EMPRESA DE TECNOLOGÍAS DE ANÁLISIS SENSORIAL DE ESPAÑA

Basada en la ciencia de los sentidos que ofrece servicios de alta calidad y máxima confidencialidad