Cata sensorial con pescadeRías (Salimat 2016). Resultados.

Como recordarás, xa comentamos anteriormente a participación de TasteLab na cata sensorial que se realizou co gallo do  II Encontro de Gastrobloggers Salimat Abanca. O selo pescadeRías, ¿de onde se non? puxo o excelente produto e Kike Piñeiro (A Horta do Obradoiro) preparou os pratos de xeito maxistral.

+info do evento nas seguintes ligazóns:

Evaluación sensorial con gastrobloggers. TasteLab y PescadeRías en Salimat 2016

“PescadeRías: o Mar Marca”, Salimat 2016

Hoxe, queremos presentar os resultados que obtiveron a navalla de Cangas, o choco de Redondela e o xurelo de Fisterra. Pódense consultar na Newsletter de pescadeRías do mes de xullo (aquí). Ou premendo na seguinte ligazón: informe completo cata sensorial.

Unha vez máis, desde TasteLab queremos recoñecer o labor tan importante que fan selos de calidade, como pescadeRías, na recuperación e divulgación de productos galegos de indiscutibe calidade, como demostran estes resultados.

Compartir el post

Entradas relacionadas

CONVOCATORIA DE JUNTA GENERAL EXTRAORDINARIA

Se convoca a los señores socios de la Entidad Mercantil “TASTE LAB, S.L.”, a la Junta General Extraordinaria que tendrá lugar el próximo día 21 de diciembre de 2017 (jueves), en Calle Vázquez Seijas, nº2, entreplanta 5, Lugo, a las 12:00 horas, para tratar y decidir acerca de los puntos

Read More

Nueva convocatoria del Máster de Ciencias Gastronómicas del BCC

Ya está abierta la nueva convocatoria del Máster Universitario en Ciencias Gastronómicas en el Basque Culinary Center (BCC), que busca crear profesionales altamente cualificados para trabajar en entornos de investigación e innovación científica y tecnológica en gastronomía y alimentación. Se trata de una titulación oficial que dará comienzo en octubre

Read More

SOMOS LA PRIMERA EMPRESA DE TECNOLOGÍAS DE ANÁLISIS SENSORIAL DE ESPAÑA

Basada en la ciencia de los sentidos que ofrece servicios de alta calidad y máxima confidencialidad