Sensorialidades aplicadas, un ensaio arte-ciencia.

Visitar un museo altera a nosa cotidianeidade, modificando a nosa percepción e os nosos sentidos. Sensorialidades aplicadas, un ensaio arte-ciencia é unha investigación sobre as percepcións sensoriais que actúan no espectador ao contemplar unha obra de arte.

Co obxectivo de abrir esta investigación á cidadanía, a Fundación Luis Seoane acollerá o xoves 18 de marzo o obradoiro A que sabe Luis Seoane, que estará estruturado en dúas quendas de 10 a 11:45 e de 12 a 13:45. Mesturando os coñecementos que proporcionan as ferramentas de atención profunda e da neuroloxía, durante esta actividade afondarase na apertura de sensibilidades a través da obra de Luis Seoane, amplificando a relación perceptiva coa arte.

Sensorialidades aplicadas, un ensaio arte-ciencia é un proxecto dirixido por Fran Quiroga, comisario e investigador. Tamén participamos dende TasteLab coa mirada sensorial e de neurociencia ao ensaio.

O proxecto foi financiado pola Xunta de Galicia para o fomento de actividades de creación-produción das Artes Plásticas e Visuais.

A inscrición ao obradoiro é gratuíta. Para asistir es necesario enviar un email al correo info@fundacionluisseoane.gal (prazas limitadas)

Compartir el post

Entradas relacionadas

NUEVAS JUNTA EN AEPAS

Desde TasteLab queremos felicitar a la nueva junta de AEPAS, y en especial a nuestra CEO Maruxa Quiroga, que formara parte de la Directiva. AEPAS es la asociación de profesionales de las ciencias sensoriales y del consumidor para contribuir al progreso, aplicación y difusión de las ciencias sensoriales.

Read More

POSITIONED AT THE TOP IN CAPTERRA

We are celebrating! It’s always an honour to be recognized for your work, but even more  if it is Capterra who does it. Capterra is an international leading software recommendation system who categorizes softwares and scores them on different aspects such as ease of use, customer service, value for money

Read More

SOMOS LA PRIMERA EMPRESA DE TECNOLOGÍAS DE ANÁLISIS SENSORIAL DE ESPAÑA

Basada en la ciencia de los sentidos que ofrece servicios de alta calidad y máxima confidencialidad