Cata sensorial con pescadeRías (Salimat 2016). Resultados.

Como recordarás, xa comentamos anteriormente a participación de TasteLab na cata sensorial que se realizou co gallo do  II Encontro de Gastrobloggers Salimat Abanca. O selo pescadeRías, ¿de onde se non? puxo o excelente produto e Kike Piñeiro (A Horta do Obradoiro) preparou os pratos de xeito maxistral.

+info do evento nas seguintes ligazóns:

Evaluación sensorial con gastrobloggers. TasteLab y PescadeRías en Salimat 2016

“PescadeRías: o Mar Marca”, Salimat 2016

Hoxe, queremos presentar os resultados que obtiveron a navalla de Cangas, o choco de Redondela e o xurelo de Fisterra. Pódense consultar na Newsletter de pescadeRías do mes de xullo (aquí). Ou premendo na seguinte ligazón: informe completo cata sensorial.

Unha vez máis, desde TasteLab queremos recoñecer o labor tan importante que fan selos de calidade, como pescadeRías, na recuperación e divulgación de productos galegos de indiscutibe calidade, como demostran estes resultados.

Compartir el post

Entradas relacionadas

Ciencia y Gastronomía en el mar

De nuevo, la ciencia y la gastronomía se dan de la mano. Derivado del proyecto de innovación tecnológica entre CIFP Carlos Oroza y la Cofradía de Pescadores de San Xosé (Cangas do Morrazo) se abre un nuevo camino de posibilidades para la explotación comercial de la lapa (patella spp.). El proyecto, denominado “Investigación e desenvolvemento

Read More

La calidad percibida por el consumidor

La calidad de un producto de consumo comprende tres aspectos fundamentales: físico-químico (nutricional), sensorial y microbiológico. Los aspectos relacionados con la calidad sensorial son los que más relacionados están con la calidad percibida por el consumidor, y consecuentemente, con la selección y compra de un producto.   Así, las características

Read More

TasteLab calificada como IEBT

TasteLab ya es IEBT, Iniciativa Empresarial de Base Tecnológica, una calificación otorgada por la Xunta de Galicia que acredita que nuestro proyecto se fundamente sobre bases innovadoras y tecnológicas y que, a su vez, pretende dinamizar la vocación emprendedora de la comunidad universitaria y aprovechar el potencial empresarial de las personas dedicadas a

Read More

SOMOS LA PRIMERA EMPRESA DE TECNOLOGÍAS DE ANÁLISIS SENSORIAL DE ESPAÑA

Basada en la ciencia de los sentidos que ofrece servicios de alta calidad y máxima confidencialidad